Senyummm :)

Selasa, 27 Mac 2012 11:03 PG


Hey , hello and Assalamualaikum :) . okay bolekah anda senyumm sikit ? Boleh :) Senyum okay :D . 123 Ohsemohsem , omeyy nya muka hampa :) , Satu lagi , Senyum sikit make up sikit :) 123 Ohsemsem , omey nya dy :) . Okay aku nak habaq sat kat hampa , aku minat kat camera Sony :) Canon dah ada , aku lempaq tepi :D . Aku faham dalam picture tuh camera dy *Fujica :) . Tapi aku malaih nak cary panjang-II tuh yang aku amek picture tuh :) Auom :) . Makkkkkk ! ceq minat kat Camera Sony pulak :D . Mak aku t cakap apa *Satu pun jaga tak betoi , lpaih tuh mau lg satu camera* . Haha . Aku dapat Camera Sony , aku jaga kilat-II miaa ah :) . kay mak aku cakap dah , dy dapat dweettt dy bawak piy beli camera sony :) . Thankss makk :) Auom :) *Seronok gila babies dah ni :) . Okay bai . :) 

0 lovely notes